2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin salt bulunduğu mimarinın muhtevaerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini dalgalı tahlis yolları olarak kullanmasını sağlamlamaktadır. 

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlır. Bu malzemelerin huzurı silsile, yangın bapları çoklukla özel kaplama ve kapı menteşeleri kadar sair yangın koruma özelliklerine sahiptir.

Ekseri yangın merdiveni ile beraberinde kullanılan bu müstacel çıkış bapsı, akse anlamış olurında insanların yangın alanından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak önemli bir rol üstlenmektedir.

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized birli necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website.

muhtevain yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çkırmızıışıp çdüzenışmadığını periyodik kontroller ile takip kılmak ve herhangi bir arızada giderilmesini sahip olmak önemlidir.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve esas Yangın Kapısı bapların yanı teselsül yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kabilinden, bir odanın dâhilindeki farklı bir oda kapısı da kabil.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı ekseriyetle 60 an, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 an süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Ayrıca, sertifikalı yangın kapısı fiyatları farklıdır. Bununla beraberinde muamelat adımları çoğu kez şunları yürekerir:

Gök Yangın olarak binalarınıza dokumalacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Malzeme: Yangın baplarında ekseriya çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha mukavemetlidir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bapnın estetik yapısı ve rağbet edilen aksesuarların kullanmaı pahaı direkt olarak etkilemektedir.

Bir sonraki blog alfabemızda sizlere yangın kapısı satın almaya hüküm vermeden önce kapı firmalarına sormanız müstelzim soruları listeleyeceğiz.

Yangınlar bazen o derece şiddetli olmaktadır ki çeliği de eritebilmektedir. Doğruca hulliyatlmış bir yangın kapısı binanın dâhilindeki yapı sakinlerinin dışarı tahliyesini sınırlı süre emniyetli hale getirir.

Report this wiki page